top of page

School Of the Prophets

Public·25 members

V Redu ##TOP##


Knjižica Vse v redu je šesta v nizu Malih učbenikov preživetja. Tudi tokrat nam bodo preproste in učinkovite telesne vaje proti uničujočemu vplivu obremenitev, travm in podobnih težav predstavile štiri dobrodušne ovčke: Oskar, Ema, Vili in Manca.
V redu


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2uebGF&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0xdv3AkCgxqeTaJMHG1jkMBor se z babi Mileno za nekaj dni odpravi v gore. Babi je izkušena planinka, a je majhna nepozornost dovolj za zdrs po melišču, vreme pa se lahko v gorah hitro spremeni. Bora pa ne skrbi le gora. Ponoči je slišal grozen prepir med mamo in babico. Zdaj bolje razume, zakaj babi očija nikoli ne obišče, čeprav je njen sin. Bo babica našla pot nazaj? Bo res vse v redu?


Po tokratni avidicji so režiserka in koregrafka Nataša Živković ter avtorici idejne zasnove Tea Hvala in Teja Reba k sodelovanju povabile enajst srednješolk in srednješolcev, s katerimi so devet mesecev snovale plesno-dramsko mladinsko predstavo, ki se ukvarja s tematiko izobraževalnega sistema. Zanimal jih je ustaljeni šolski red in njegov vpliv na odraščanje, predvsem vprašanje, kaj je v šoli v redu in kaj ne. Kaj nas uči onkraj zapisanih ciljev? Kaj se dogaja mimo uradnega kurikuluma? Kaj (ne)zavedno in (ne)hote počnejo učitelji? Kaj se dogaja na hodnikih med odmorom? Kaj nam v šoli tako zelo zleze pod kožo, da postane samoumevno? Katere vrednote spodbuja šola in katere naj bi spodbujala? Kakšno šolo si sploh želimo in katere spremembe so v naši moči?


We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page